Ai o cerere legată de datele personale asociate contului tău de utilizator mobilPay Wallet?

Ne poți solicita oricând o copie a datelor personale asociate contului tău de utilizator mobilPay Wallet.În cazul în care nu mai dorești să utilizezi aplicația mobilPay Wallet, poți opta pentru ștergerea contului și, implicit, a datelor personale asociate profilului tău de utilizator. După ștergere, contul mobilPay Wallet nu mai poate fi recuperat.Pentru orice alte cereri sau clarificări, poți contacta oricând Responsabilul nostru cu Protecția Datelor prin e-mail la adresa gdpr@mobilpay.com sau printr-o cerere scrisă transmisă la adresa BUCUREȘTI, sector 2, Bd. Dimitrie Pompei 9-9A, Iride Business Park, clădirea 24, et. 4.

Pentru a da curs cererii, vom verifica identitatea solicitantului cu informațiile existente în baza noastră de date. În cazul în care informațiile furnizate nu sunt suficiente pentru verificarea identității, îți vom putea solicita informații suplimentare, în absența cărora nu vom putea da curs cererii.

Vom face tot posibilul să răspundem cererii în cel mai scurt timp. În funcție de complexitatea cererii, durata de răspuns poate fi de până la o lună de zile de la data recepționării cererii, iar, în anumite situații excepționale, acest termen poate fi prelungit cu până la încă 2 luni.